AHMED BOSNIC KNJIGA TAJNI PDF DOWNLOAD

AHMED BOSNIC KNJIGA TAJNI PDF DOWNLOAD

AHMED BOSNIC KNJIGA TAJNI PDF DOWNLOAD!

Main page; Ahmed bosnic knjiga tajni download Prijavi post - Citiraj post Puno knjiga na srpskom Novi postod Rizbo┬╗ 27 Apr , Puno knjiga na. Knjiga daje novo svijetlo na drevna i sveta mjesta: Kauai, Peru, Mt. Shasta Tajni rituali posveceni duhovnim bozanstvima su bili uobicajena praksa. Ahmed Bosnic i Jovo Jovanovic mjere kamenu kuglu u selu Jablanica kod Maglaja. Ahmed Bosnic Knjiga Tajni Pdf Download. 9a27dcb A / Ahmed Bosnic - Atlantida najveca misterija (12 MB) A.


AHMED BOSNIC KNJIGA TAJNI PDF DOWNLOAD

Author: Jermain O'Kon
Country: Thailand
Language: English
Genre: Education
Published: 9 February 2014
Pages: 325
PDF File Size: 22.46 Mb
ePub File Size: 46.95 Mb
ISBN: 496-9-26690-198-7
Downloads: 72834
Price: Free
Uploader: Jermain O'Kon

AHMED BOSNIC KNJIGA TAJNI PDF DOWNLOAD


Prva fotografija podvodnih kamenih objekata juzno od japanskog otoka Okinawe Sportski ronioci pocinju sa pretragama obliznjih otoka i morskog dna. Istog ljeta dolazi se do novog, sokantnog otkrica: Zahvaljujuci jakim podvodnim strujama koralji se nisu uspjeli uhvatiti na vise hiljada godina ahmed bosnic knjiga tajni kamenu podlogu.

Ovog puta nije bilo sumnje: Japanska javnost se uzburkala.

Civilizacije prije pocetka "zvanicne" historije

Da li se radilo o otkricu koje treba da mijenja koncept ljudske historije? Naime, poznato je da u posljednjih godina nije bilo tektonskih poremecaja vecih razmjera u okolini japanskih otoka. Ahmed bosnic knjiga tajni je, onda, da su kameni blokovi ostaci civilizacije koja je postojala davno prije oficijelnih naucnih tvrdnji.

Prije pocetka jeseni, te Njihove podvodne lokacije variraju: Kameni putevi i raskrsnice povezuju podvodne gradjevine izmedju malog otoka Yonaguni i otocica Kerama i Aguni. Njihova razdaljina je oko km!

Ili je rijec o medjusobno povezanim manjim gradovima? Da li su medjusobno povezane podvodne gradjevine dio drevnog megapolisa ili niz manjih gradova?

AHMED BOSNIC KNJIGA TAJNI PDF DOWNLOAD

Najveca podvodna struktura koja je dosada otkrivena nalazi se u blizini otoka Yonaguni na 35 metara dubine. Dugacka je 80 metara, siroka 30 metara i visoka oko 15 metara. Nisu pronadjeni unutrasnji prolazi ili ahmed bosnic knjiga tajni.

Medjutim, ocito da nije rijec o vojnim utvrdama vec vjerovatno o gradjevinama ceremonijalnog karaktera.

AHMED BOSNIC KNJIGA TAJNI PDF DOWNLOAD

Podvodna mjerenja i ahmed bosnic knjiga tajni nedvosmisleno dovode do zakljucka ahmed bosnic knjiga tajni vjestackom porijeklu podvodnih objekata Uklesane stepenice i kameni blokovi koji leze jedni na drugima pod pravim uglom, kruzne terase i sestaugaoni potporni stubovi, pravilni kameni putevi samo su potvrdjivali tezu da je civilizacija koja ih je gradila raspolagala sa vrlo naprednom tehnologijom.

Polukruzne terase na pacifickom dnu su nekada bile mjesto okupljanja pripadnika napredne civilizacije Geoloski dokazi ukazuju na cinjenicu da je sa krajem zadnjeg ledenog doba prije 11 godina doslo do otapanj velikih kolicina leda.

Na pojedinim mjestima Planete nivo mora je porastao za oko metara. To je vjerovatno bio slucaj sa ovim kopnom u blizini danasnje japanske obale.

Bosnic.com - SEO Check

Mnogo veca kopnena masa nego sto je ahmed bosnic knjiga tajni danasnji Japan bila je dijelom napredne covjekove civilizacije. Mnoge historijske legende govore o postojanju majke svih civilizacija u Pacifiku pod nazivom Mu ili, od XIX stoljeca, uvrijezen je naziv Lemurija u Zapadnim krugovima.

Izmedju Japana, preko Mikronezije i Polinezije do obala Uskrsnjih otoka, prostirala se kopnena povrsina ahmed bosnic knjiga tajni od niza vecih otoka.

Ako je ona bila pradomovina covjekova, onda su podvodne kamene gradjevine oko Yonagunija prvi materijalni dokazi njenog postojanja.

Ahmed Bosnic Knjiga Tajni Pdf Download - Blog de unipanroy

Japanski ronioci na dubini od 35 metara U tom kontekstu baca se novo svijetlo na dosada neobjasnjene ahmed bosnic knjiga tajni fenomene kao sto su gigantske kamene glave na Uskrsnjim otocima. Visoke po nekoliko desetina metara i teske desetine tona trebale bi imati pandan i u pronadjenim podvodnim gradovima oko Japana.

Podvodna kamena glava, pandan kamenim glavama na Uskrsnjim otocima, kao dokaz o postojanju civilizacije Mu I upravo su nova ronjenja tokom Deset hiljada kilometara dalje na Pacifiku, polinezani na Uskrsnjem otoku, nazivaju istom rjecju kamene statue koje vode porijeklo od njihovih davnih predaka.

Prema ahmed bosnic knjiga tajni, prvi imperator Japana se zvao Jimmu, a njegovi nasljednici Kamu i Temmu.

AHMED BOSNIC KNJIGA TAJNI PDF DOWNLOAD

U sjevernom Japanu se nalazi sveta rijeka pod imenom Mu rijeka. Najstarija pjesma na otoku Kumulipo govori o velikim poplavama i prirodnim katastrofama koje su unistile svijet nekada davno.